Förvandla dina gamla minnen på VHS till DVS eller dator

Att rädda sina gamla minnen som man har på VHS till DVD eller VHS till dator är något som många familjer är intresserade av. Ofta hittar man allt möjligt i föräldrahemmet där VHS, gamla cd-skivor, LP-skivor från barndomen och en massa annat trängs i källaren, förrådet eller på vinden. Kul, men också mycket att ta tag i om man vill modernisera minnena.

Då vi alla vill spara våra minnen i så hög utsträckning som möjligt så är det också så att det är viktigt att det erbjuds möjlighet till det. Det är här vi kommer in i bilden! Vi fixar era gamla VHS-filmer så att ni istället kan ha era minnen på DVD eller dator via ett USB-minne. Inte nog med det, vi gör det snabbt, prisvänligt och snabbt också!

Vi kan vår sak

Känner du att det är lite krångligt att skicka in ditt material till oss? Känner du dig orolig över att vi inte ska handskas med det med den respekt det förtjänar? Är det så att det känns onödigt? Orolig för att resultatet inte ska bli bra? Oavsett vad det är för slags betänkligheter du har så kan du vara säker på att allting kommer att gå rätt till när vi tar hand om ditt material.
Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi har hjälpt många familjer att få bättre längre livslängd på sina käraste minnen genom att konvertera VHS till DVD eller VHS till dator.

Många har både barndomsfilmer, bröllopsfilmer med mera på VHS som är svåra att titta på grund av att man saknar VHS-spelare. Om man gör om sina VHS till DVD eller om man gör om sina VHS till dator (USB-minne), så blir det roligare att titta och dessutom är det på det viset att det får plats betydligt mer på en DVD eller i en dator, så det tar upp betydligt mindre plats!

VHS till DVD

Vi är alla olika och vi tycker om olika format. Idag är det dock så att alla, oavsett ålder, kan hantera DVD. Det är ett format som har funnits med tillräckligt länge på marknaden för att även de äldre generationerna ska ha koll på hur det fungerar. Många har även en DVD-spelare som de använder flitigt hemma med barnfilmer och dylikt.

När du skickar in dina gamla VHS-band till oss så kan vi överföra dem till DVD på ett smidigt sätt. Du kan räkna med att alla de VHS-band du har hemma kan göras om, men är det så att du har väldigt många så kan det vara smart att prioritera lite så att du får dem i rätt ordning.

Om du bara skickar in massor av VHS-band utan att berätta för oss i vilken ordning du vill ha dem överförda till DVD så är det omöjligt för oss att veta dina prioriteringar. Kom därför ihåg att berätta det för oss, eller skicka in dem i olika ordning.

VHS till dator (USB)

Vill du hellre samla dina minnen på dator, eller i USB-minnen? Då går även det alldeles utmärkt! Vi står till tjänst med att föra över dina minnen, oavsett om det som gäller är VHS till dator, eller om det är VHS till DVD som gäller.

Vilken variant du föredrar är naturligtvis helt upp till dig! Även om du har någon i din bekantskapskrets som anlitat oss för att föra över till dator (USB) så kanske du vill ha dina filmer överförda till DVD istället och då fixar vi såklart det!

När vi överför data från VHS till dator (och DVD) så kan vi göra så att kvaliteten blir mycket bättre än vad originalet är. Att bara föra över gamla filmer är ju såklart en mycket bra idé i sig, men att föra över sina minnen + att få en uppgradering av kvaliteten är ännu bättre!

Tillval för VHS till DVD eller för VHS till dator

En sak som många upplever som lite trist är att gamla videoband ju ofta mister både färg och skärpa med åren. När du anlitar oss kan du dock se fram emot ett resultat som du knappast kommer att känna igen! Det är bara att göra tillval för din beställning så fixar vi det!

Om du väljer att göra tillvalet där vi fixar med färgkorrigering så kommer dina filmer plötsligt få kanonfina färger istället för de där gamla lite trista färgerna som kommer efter ett par år på en VHS. Tänk dig själv att få sina gamla filmer i bättre färg samtidigt som de tar upp mindre plats plus att man får plats med många fler filmer på en DVD eller i ett USB-minne!

Vi kan även fixa med det lite brusiga ljudet som ofta uppstår så att du får bättre ljus utöver bättre färg! Vi rengör även dina VHS-band så att det blir bättre ljud- och bildkvalitet. Man kan egentligen sammanfatta de tillval som vi erbjuder som väldigt bra, eftersom dina filmer väcks till nytt liv när du placerar dem i våra säkra händer!

Hur funkar det?

Du kan själv välja om du vill ta med dig dina VHS-band till en av våra fysiska butiker, eller om du vill skicka in dem till oss. Om du väljer att skicka in dem till oss så står naturligtvis vi för frakten, så det behöver du inte tänka på som en extra utgift. Det är med andra ord väldigt enkelt att fixa sina filmer när man väl bestämt sig för att anlita oss och skulle det vara så att det är någonting du undrar över så har vi en kundsupport tillgänglig!

Om du vill så kan vi ringa upp dig och förklara mer ingående hur det funkar och du kan ställa vilka frågor du vill. Det finns inga dumma frågor, eller hur? Fyll i vårt formulär på sajten med ditt telefonnummer, vilken dag och vilken tid du vill att vi ringer. Vi kontaktar dig när det passar dig!

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*