Digitalisera dina gamla diabilder

Diabilder var ett vanligt format förr, och är de typer av bilder som man kanske ofta hittar hemma hos sina föräldrar eller mor- och farföräldrar när man går igenom att deras foton. Kanske har du själv ett helt gäng diabilder som ligger och dammar på vinden eller i fotolådan? Att ha minnen på diabilder är underbart, och ger en helt annan känsla än vanliga bilder, mycket tack vare den sämre kvaliteten som adderar en nostalgi och som även anses trendigt idag. Men även hur charmiga och underbara dessa format är, så håller de inte för alltid. Det är nämligen så att diabilder bara blir sämre och sämre med tiden, och tillslut kan det vara svårt att utskilja vad bilden egentligen föreställer. När det har gått så pass långt är de tyvärr utom räckhåll för hjälp, och går inte att återställa.

Det smartaste alternativet för att lyckas bevara bilderna under all framtid och säkra deras kvalitet, är att scanna diabilder och därmed få över dina diabilder till dator. När dina diabilder sedan ligger på datorn är det även lättare för dig att dela med dig av dem till dina syskon, släktingar, vänner eller andra som delar just dessa minnena med dig. Genom att scanna diabilder får du även samma charmiga utseende och sämre upplösning som de gamla bilderna, fast med en hög kvalitet som varar längre. Att föra över dina diabilder till dator gör att du även kan få en bättre överblick på dem, sortera upp dem i mappar och kolla på dem när du vill. Kanske vill du även skriva ut dem som tavlor sen? Genom att ha dina bilder i ett datorvänligt format får du oändliga möjligheter med vad du sedan kan göra med själva bilderna.

Det går att scanna diabilder själv, men det krävs rätt typ av scanner, plus att det kan kännas krångligt för den som inte erkänner sig själv som tekniskt lagd. För att lyckas med denna process behöver du en speciell diabilds-scanner, vilket kostar pengar, tar tid och kan vara komplicerat. Vad du kan göra istället är att lämna över arbetet i professionella händer och få över dina diabilder till dator både snabbt, smidigt och säkert. Detta kan du göra hos oss på BGA. Tänk på att märka upp bildmagasinet innan. Lås oss scanna dina diabilder på ett professionellt sätt med de allra bästa verktyg för att garantera bra kvalitet och njut sedan av att få alla dina gamla diabilder till dator. På detta sätt ger du dem ett helt nytt liv, ett liv som varar mycket längre. Nu kan du kolla på dem när du vill och dela med dig av dem till de du känner. Du är alltid välkommen att svänga inom en av våra butiker för en personlig kontakt, men du kan även skicka in dem om du inte har vägarna förbi, eller inte har tiden. Vi gör det lätt för dig att bevara dina minnen på ett bra sätt!

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*